Modulebouw

Het samenstellen van lichte tot middelzware, metalen modules is meer dan het verbinden van losse componenten. Het ontwerpen van een module vergt kennis, ervaring en vindingrijkheid. Daarmee zetten wij uw schets of tekening om in een slim ontwerp en gedetailleerde werktekeningen. Onze ervaren plaatbewerkers, verspaners en lassers gaan vervolgens aan de slag en brengen de tekening tot leven in mooi afgewerkte, metalen modules. Zoals ú deze voor ogen heeft!

Van ruwe schets

tot slim ontwerp

U kunt uw idee digitaal of op papier aanleveren. Met onze moderne Solid Works 3D-tekensoftware kunnen we eenvoudig documenten uit andere tekenpakketten verwerken. Wij brengen veiligheid, functionaliteit, efficiënt materiaalgebruik en kostenbeheersing samen in een efficiënt ontwerp. Een ontwerp dat kwalitatief hoogwaardige modulebouw bevordert. En oponthoud en nabewerkingen voorkomt.

Van lichte tot zware constructies

Metalco BV maakt het

Metalco BV is gespecialiseerd in de productie van lichte tot middelzware metalen constructies, zoals transportbanen, weegbruggen, metaaldetectiesystemen, techniekkasten of machineframes. Het vereist ruimte en speciale voorzieningen om zwaardere constructies te kunnen liften. Met onze ruime productiehal van 1200 m2, bovenloopkraan en heftruck, kunnen wij moeiteloos fysiek zware en/of omvangrijke modules voor u produceren.

Heb je een uitdaging?

Schroom niet, bel ons gerust!

Bewezen specialisten

Mooie projecten

Enkele prachtige projecten die we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.